FILMEK amiket mindenképpen megnézek 2018 első felében

Sziasztok! 
2017 rengeteg jobbnál jobb filmet hozott és remélhetőleg ez az új évben sem másként. A 2018-as évre több mint 40 film megjelenését jelentették be. Ezek közül összegyüjtöttem párat amit biztosan meg fogok nézni ebben az évben. Kezdjük is!

The Communter - Nincs kiszállás
Január 11.

"Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is."
Habár a film igen csak hasonlít a Non-Stopra (ami valószínű annak köszönhető, hogy közös a rendezőjük) mégis érdekesnek tűnik, nem mondanám, hogy újszerű de mindenképpen izgalmasnak ígérkezik.




Az útvesztő 3: Halálkúra (Maze Runner: The Death Cure)
 Amerikában: Február 9.
Magyar időpont még nem került nyilvánosságra

"Az útvesztő-trilógia nagyszabású befejező részében a Tisztársak, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Tisztársakat."
A könysorozat szerelmesei már nagyon várták a a 3. rész filmvászonra kerülését, ami csaknem egy évet késett a főszereplő Dylan O'Brian forgatási balesete miatt, de szerencsére hamarosan megérkezik a mozikba!




A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed)
Február 14.

"Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA moziváltozatában, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott.
Az új rész 2018-ban szintén Valentin napon debütál a filmvásznon. A rendező A sötét örven árnyalatát is jegyző James Foley (Kártyavár), a forgatókönyvet Niall Leonard írta James regénye alapján."
A szürke ötven árnyalatának 3. része is idén kerül a mozikba. Azt hiszem ezt a filmet nem fogom megnézni de úgy gondolom be kell számolnom róla, hiszen egy igencsak híres film és könyvsorozat zárásáról van szó.




Időcsavar (A Wrinkle in Time)
Március 8.

"Meg Murry egy átlagos iskolás, aki sok társához hasonlóan nehezen tud beilleszkedni. Két világhírű fizikus lányaként, akárcsak öccse, különösen intelligens, és ritka tehetség birtokosa, ám erre még nem ébredt rá. Helyzetét csak bonyolítja, hogy édesapjának nemrégiben nyoma veszett. Mikor megismerkedik három isteni lénnyel (Mrs. Mejjikkel, Mrs. Mijazzal és Mrs. Kijővel), együtt indulnak vakmerő utazásra, hogy felkutassák Mr. Murryt.Madeleine L’Engle időtlen könyvklasszikusából, az Időcsavarból Ava Duvernay készített filmet, melyben idő és tér új dimenziói nyílnak meg, miközben egymásnak feszül a fény és a sötétség, s végül győzedelmeskedik a szeretet."




Bosszúállók: Végtelen háború (The Aavengers: Infinity War)
Április 26.

"Miközben a Bosszúállók és szövetségeseik folytatják a világ védelmezését olyan fenyegetésektől, melyekkel egy hős se bírna el egymaga, egy új veszedelem tűnik fel az űr sötétjéből: Thanos. Egy aljas csillagközi zsarnok, akinek célja, hogy összegyűjtse a Végtelen Követet, hat önmagában is elképzelhetetlen hatalommal bíró ereklyét, és arra használja, hogy kedve szerint formálja át a valóságot. A Bosszúállók minden eddigi küzdelme ehhez a kulcs fontosságú pillanathoz vezetett - sosem volt még ilyen bizonytalan a Föld és maga a létezés sorsa."
A Bosszúállók első 2 részébe teljesen beleszerettem, szóval nagyon izgatottan várom a folytatást!




Jurassic World: Bukott Birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom)
Június 7.

"Egy vulkánkitörés fenyegeti a megmaradt dinoszauruszokat Isla Nublar szigetén, ahol a Jurassic World kalandpark pusztulása óta szabadon élhettek. Claire Dearing a korábbi park igazgató létrehozott egy alapítványt, hogy megvédje a dinoszauruszokat, és felbérelte Owen Grady dínó trénert, aki korábban a parkban dolgozott, hogy megakadályozzák a lények újbóli kipusztulását."
A Jurassic Park után új irányt vevő Jurassic World második része is megérkezik a mozikba 2018 nyarán. 




Felelsz vagy Mersz? (Truth or Dare)
Június 21.

Magyarul még sajnos sem előzetes, sem leírás nem jelent meg róla, szóval megpróbálom magam elmesélni pár mondatban.
Néhány főiskolás diák Mexikóba meg kirándulni, ahol egy régi romos házban kezdik el játszani a felelsz vagy mersz játékot. Sajnos azonban kiderül, hogy a játék valóság és ha nem válaszolnak a kérdésre őszintén, vagy nem teljesítik a feladatot az életükkel fizetnek érte. A fiataloknak tehát kínosabbnál kínosabb dolgokat kell teljesítenie és közben kitalálni hogyan szabadulhatnak meg a játéktól.
Szerintem mindenképpen izgalmas horror filmnek nézünk elébe!



Köszönöm szépen a figyelmet remélem felkeltette valamelyik film az érdeklődéseteket! Hamarosan újra találkozunk!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések