Megújultam! - Lexi's back

Sziasztok!
Sajnos majdnem egy évig nem tudtam új tartalommal jelentkezni, de ennek ma itt vége szakad! Talán néhányan az olvasóim közül tudjátok, hogy ebben a tanévben (2018/2019) érettségiztem, és nagyon sok dologgal meg kellett birkóznom az elmúlt néhány hónapban. Most viszont már teljesen megszabadultam minden fajta gimnáziumi kötelezettség alól, (vagyis majdnem teljesen) és újult erővel tudok belevágni a blogom folytatásába, a tartalom gyártásba.
A mai naptól a blogom teljesen megújul, heti rendszerességű, új tartalmakkal fogok jelentkezni a mai naptól kezdve, ameddig csak lehetséges. Minden héten kedden és pénteken fogok újabb bejegyzést feltölteni, emellett pedig aktív leszek Instagramon (@lexiwiththeworld) illetve Twitteren is (@lexiwtheworld). Ezekre a platformokra sokkal rendszeresebben fogok új tartalommal jelentkezni, tehát kövessetek, hogy együtt vehessünk részt ezen a kalandos utazáson. 
A blog témája elsősorban továbbra is az életmód, utazás, szépség és a felejthetetlen élmények lesznek, de emellett sok más finomsággal is készülök. Maradjatok velem, nem fogjátok megbánni! 
A következő csütörtökön érkezem az első igazi teljes hosszúságú bejegyzéssel, addig is mindenkinek csodás nyarat kívánok! 
- Lexi ☕

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések